PENTRU ORGANIZAȚII VET

Identificarea nevoilor, planificarea resurselor și dezvoltarea unei strategii de digitalizare

res planner

Planificator de echipamente și resurse digitale

Planificatorul de resurse și echipamente digitale INTRAVET  este un instrument interactiv puternic care vă ajută să urmăriți în câteva minute resursele și activitățile necesare pentru a implementa digitalizarea educației în cadrul organizației dumneavoastră.

Toate datele dvs. sunt integrate direct în tabloul de bord, care afișează o vedere de ansamblu a proiectului dvs. Având actualizări în timp real, este ușor să luați decizii inteligente și să stabiliți etape importante pentru proiectul dvs. de digitalizare.


DOWNLOAD PLANIFICATOR (excel)           Instructiuni

Adde
Circle
IAL
IDP
IHF
Malgrande
Erasmus

Conţinutul prezentului website reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorilor, iar Agenţia Naţională şi Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru modul în care va fi folosit conţinutul informaţiei”  Ref. 2021-1-RO01-KA220-VET-000025260

2022 INTRAVET. Aceasta este o resursă educațională deschisă creată de către partenerii INTRAVETîn cadrul proiectului INTRAVET. Puteți utiliza, adapta, reproduce și distribui această resursă. Ref. INTRAVET (Innovative Training for VET Digital Readiness), 2021-1-RO01-KA220-VET-000025260).